Mailgroep Fotografie
Inschrijven in de groep

Welkom

Hartelijk dank voor de interesse in onze Mailgroep Fotografie.

Laat ons misschien eerst nog even kort onszelf voorstellen.

We zijn een mailgroep samengesteld uit een 300-tal leden die minstens 1 gemeenschappelijk kenmerk hebben: de passie voor de fotografie. Leg je graag je de mooie momenten van het leven vast voor de toekomst en probeer je deze opnames net dat ietsje meer te geven, dan ben je op het juiste adres.
En als je dit dan ook nog wil delen met anderen en van elkaar leren, binnen een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer zonder verplichtingen, dan is het onbegrijpelijk dat je nog niet bent ingeschreven.

Kan je jezelf hierin herkennen, lees dan zeker wat volgt en schrijf je in bij deze leuke groep. Je bent van harte welkom welk ook je toestel is (van een top fullframe toestel tot gewoon je smartphone) en of je een ervaren rot bent of een beginneling.

Aanmelden bij de groep

Proficiat ! Als je al tot hier geraakt bent dan betekent dit dat je zeker wel interesse hebt. Zoals je al kon lezen streven we in de groep naar een vriendschappelijke sfeer. En vrienden kennen elkaar. Wij hebben onszelf al even in het kort voorgesteld. Graag zouden we nu ook in het kort even wat over jou weten. Dit is onze manier van werken. Voor ieders veiligheid en om onaangename verrassingen te vermijden hebben we liever geen volslagen onbekenden in de groep.

Daarom zouden we het ten zeerste op prijs stellen dat je als eerste kennismaking een kort mailtje zou sturen naar onze Administrator verantwoordelijk voor de inschrijving van nieuwe leden, Ladydawn op onderstaand adres

ladydawn.sen18@outlook.com


Graag hadden we ter informatie van jou de onderstaande gegevens. Later krijg je nog wel de gelegenheid om jezelf aan de hele groep voor te stellen met eventueel wat meer details.

  • je echte naam en voornaam alsook de nicknaam die je in de groep wilt gebruiken
  • je woonplaats
  • je geboortedatum (deze groep bestaat enkel uit 50-plussers)
  • een korte beschrijving van je actuele ervaring met de fotografie en eventueel de bewerking ervan op de computer en het gebruik van een of andere software zoals Lightroom, Photoshop of andere.
Deze administrator neemt dan spoedig persoonlijk contact met je op om te bespreken hoe je effectief toegang kan krijgen tot de groep.

Lees zeker ook eens ons algemeen reglement. Het aanvragen van het lidmaatschap en het toetreden tot de groep veronderstelt immers impliciet dat je hiermee akkoord gaat. Mochten er hieromtrent nog vragen over zijn kan je deze natuurlijk altijd stellen aan onze administrator op bovenstaand adres of aan mentor HenLo via henri.lombaerts@hotmail.com .


Wij kijken er al volop naar uit je als lid te verwelkomen.