Verloop van de dag

10u30 - ± 12u30

Facultatief! - Voor de leden die van deze dag van de uitreiking van de Pascallekes gebruik willen maken om de Stad Leuven wat te leren kennen organiseren we een korte rondleiding.

Marsje, Leuvenaar en administrator van de Mailgroep Fotografie verwacht jullie aan het station van Leuven tussen 10u en 10u30. Hij zal jullie een paar mooie plekjes leren kennen. Op het einde van de wandeling brengt hij jullie omstreeks 12u30 tot bij de Domus waar in de namiddag de uitreiking plaats heeft in de Blauwe zaal.

Tot 14u30

Facultatief! - Voor de start van de plechtigheid hebben jullie de kans om individueel iets te nuttigen in de brasserie. Er is een uitgebreide keuze aan snacks en kleine of grotere gerechten en dit aan zeer schappelijke prijzen.
Het staat iedereen natuurlijk ook vrij om gewoon even in de buurt rond te dwalen of ergens op een terrasje iets te drinken.

Van 14u30 - tot ...

Afspraak in de Blauwe zaal van de Domus voor de uitreiking van de Pascallekes met aansluitend ruim de tijd om gezellig te keuvelen met (vrijblijvend) een drankje en een versnapering zoals een wafel, pannekoeken, een ijsje enz...

Opgelet: de consumpties in de zaal zijn niet in de prijs inbegrepen en dienen afgerekend worden bij de organisators Guido (voor de leden van Filmen) of HenLo (voor de leden van Fotografie). Betalen voor de consumties in de zaal kan dus NIET met de kaart. Gelieve dus zeker wat kleingeld te voorzien zodat de betaling vlot kan verlopen.Guido en Henri zorgen voor de globale afrekening ten opzichte van de brasserie.

Einde uitreiking

Wij hebben de zaal ter beschikking tot 18u. Leden die na afloop van de uitreiking nog iets willen eten vooraleer naar huis te gaan kunnen natuurlijk steeds nog terecht in de brasserie.